معرفی گروه صنعتی پژوهشی زر
کشور پهناور ایران میتواند در جایگاه یکی از بزرگترین و مهمترین تولیدکنندگان غذا در جهان قرار گیرد، زیرا از مزیتهای بینظیری برخوردار است که کمتر کشوری تمامی آنها را یکجا دارد. این سرزمین کشتزارهای مستعد با آب و هوای مساعد برای تولید انواع محصولات کشاورزی دارد، در عرصه تجارت بین المللی و منطقهای از موقعیت استراتژیک برخوردار بوده که زیرساختهای حمل و نقل ریلی سراسری همراه با دسترسی مناسب به آبهای بینالمللی، میتواند آن را در شرایط بسیار موثرتری نیز قرار دهد. از سویی دیگر، برخورداری از دانش و فناوری روز دنیا و نیروهای انسانی متخصص و با انگیزه رسیدن به این جایگاه را آسان و در دسترستر میسازد. مدیریتی برگرفته از خرد جمعی، کار تیمی، پایبندی به مسئولیتهای اجتماعی و اعتماد به جوانان دانش محور نیز به تحقق این امر میکند.
گروه صنعتی و پژوهشی زر با اعتماد به توان سرزمین خود و به پشتوانه ۳۰ سال حضور موثر بنیانگذارش، جناب آقای مرتضی سلطانی در عرصههای تولیدی و صنعتی، زیرساخت خود را در سال ۱۳۷۲ پایهریزی و در سال ۱۳۷۷ محکم و استوار کار خود را در صنعت آغاز نمود. سپس در سال ۱۳۸۰ برای اولین بار در ایران خطوط تولید آرد سِمولینا را راه اندازی کرد.
در عین حال همزمان با توسعهی کارخانه آرد، واحد تولیدی پاستا، در سال ۱۳۸۴ راه اندازی شد و توانست با تولید محصولاتی با کیفیت، سهم موثری را در بازارهای داخلی کسب کند به نحوی که طی ۵ سال ظرفیت تولید خود را همراه با افزایش تعداد خطوط، به میزان قابل توجهی ارتقاء داده است.
امروز : در واقع این گروه صنعتی که در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی میباشد، در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد. به نحوی که هم اکنون محصولات ماکارونی ایران قادرند همتراز با برندهای معتبر جهانی در رقابتهای بینالمللی موفق و سربلند وارد شوند. از سوی دیگر این گروه توانسته است با افزایش تعداد سیلوهای غلات خود، بالاترین توان ذخیره سازی یکجا در کشور را کسب کرده و با راه اندازی ۵ خط تولیدی آرد نیز در مقام نخست بیشترین ظرفیت تولید یکجا انواع آرد ایران قرار گیرد.
فردا : مدیران و کارکنان جوان این گروه صنعتی در راستای اجرای برنامههای توسعهای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایستهتر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز نمودهاند که شامل مجموعههای تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره سازی خواهد بود